Haha, ni måste läsa! (Ni kommer aldrig orka läsa, men tack om ni gör det)

Igår så skulle jag kolla till min dator (som är sönder). Jag satta på den och tänkte instalera om photoshop ifall att det skulle vara något fel på den. Jag avinstalerade och började sedan instalera det igen. Men då fungerade inte serienummret man skulle skriva in.

Så, jag ringde Adobe kundkänst. Och de sa att om jag instalerade deoverionen (den utan serienummer) så skulle det fungera som vanligt. Då behövde jag börja om med instalationen. När den nästan var klar så stängdes min dator av sig själv. När jag fått igång den igen så behövde jag instalera av det lilla som hann instaleras innan jag kunde istelera om det igen. (många "instalera" ord :D)

När det instalerat klart satte jag på photoshop så var det helt plötsligt ett filmredegeringsprogram? (ursäka språket) men hur i helvette kan photoshop förvanlas till ett filmredegeringprogram?! Tydligen så kan man klippa ihop mindre filmer till en och lägga till efterkter och ljud.

Så jag ringde kundkänst igen. De sa att jag hade råkat instalera Photoshop premiere (elr ngt) elements 9. Så jag fick avinstalera allt igen, för att sedan instalera om all ÄNNU EN GÅNG!

Det visade sig att jag hade råkat klicka på fel instalationsknapp, alltså det för filmgrejen, och det var därför serienummret inte fungerade. HAHAHAHAH, jag e så jävla dum i huvudet xDD Allt detta p.ga att jag klickade på fel knapp D:


FAIL!

Romme alpin

På torsdag åker jag till Romme alpin och åker skidor. Kommer hem igen på söndag. Men när vi är borta så ska min dator med photoshop vara färdig lagad och då kan jag börja blogga igen! :)

Haha

Alla har vi nog hört det här ljudet någon gång. Men som en remix?


Uuäää o.o

Fick det här mailet för 5 min sedan:




Frågetecken?

Hahaha. Ibland undrar jag! Fortfarande får jag frågor om jag kan göra en design men min dator med photoshop är sönder! Förstår ni inte det? :D Alla min läsare är fortfarande kvar. Haha, tröga och trogna läsare. Det är grejer det! :)

Blogg paus

Wooh. Jag är jätte ledsen för ingen bloggning alls men datorn har gått sönder helt! (alltså den med photshop på) så jag antar att det får bli en blogg paus fram till jag fixat problemet. Jätte ledsen.

Läääs

Verkligen jätte ledsen för knappt några inlägg alls idag! Men min dator med photoshop har typ gått sönder? Det stänger av sig själv hela tiden men jämna mellanrum. Hoppas den fungerar som den ska imorgon, annars får vi väl lämna in den på lagning.

Lite frågor




Svar: Ja jag gör bloggdesigner ocm jag har tid och ork. Men bara till blogg.se! Dessutom bara till serriösa bloggare. T.ex. om jag gör en design åt swinda, sedan slutar hon blogga efter 3 dagar. Då har jag gjort allt i onödan.



Svar: Min storlek på balgrunden är 1600 x 1200 pixels. Tyvärr kan man bara ladda upp bilder som är 1000 x 1000 pixels på blogg.se så man måste gå in på www.tinypic.com för att ladda upp stora bilder!



Svar: Klicka här för att ladda ner penslar

Tack ska du ha!


Bajseey

Haha. Fråga inte. Jag och bezzey var lite random bara. Men det tog ett bra att ta dessa bilder, beskära dem och sätta en ram runt om, så ta fram en skål popcorn och njut!





Non-bloggning

Ledsen för Non-bloggning idag! Men jag gjorde en design till adnaah.
Mspadnaa.blogg.se


Happy Valentines day!


Dagens look + video

Tänkte visa en video när jag gjör en bild på mig själv i photoshop. Haha det vart lite fail i slutet när det började lagga.




Såhär blev i alla fall bilden:
(årkade inte göra noggrant)


Cässen

Tack Cessan. Tack för att du alltid funnits där för mig.

Hur du får din bakgrund att "sitta fast"

Fått frågan ett antal gånger hur man får sin bakgrund att sitta fast och inte upprepas när man scrollar nedåt.



Du måste ha blogg.se och temat "Fashion" Nej! Det fungerar ej till bloggplatsen.se!

I stilmallen höst upp ser det vanligtvis ut såhär:
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #FFFFFF url(HÄR SITTER BILDKODEN!);
}


Byt till den här koden:
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #aafaaa  url(HÄR SITTER BILDKODEN!);
background-repeat: no-repeat;
background-position: centber center;
background-attachment: fixed;
}



Hoppas det fungerade och hjälpe er!


Ny design ... igen

Haha. Gjorde en  ny design igen. Hade inget bättre för mig. Blev inte speciellt nöjd så det blir troligen en ny snart.




Bilden säger allt







Resultat:


Ove sundberg!




Sämst kvallitet. Jag vet.

Kommer inte på någon bra rubrik

Kolla vilken cool text jag gjorde! För er som tror att det bara är att välja en text har ni helt fel! För att få texten att gå över i olika färger måste man fixa och trixa ett tag.


Dagens Look

Inte speciellt snygg men kände bara för att köpa något helt utan anledning.


Kontor

Hahaha! :D Fler som ska se den nya serien med ove sundberg från solsidan ikväll? Kontoret heter den och börjar 20.00 på tv 4 tror jag.

Just love it ♡


(för er som gillar solsidan. De kommer spela in 4 nya sesånger nu i sommar!)

Just ask me

Har fått frågan både i kommentarer, mail och i chatten. Så det är väl lika bra att svara på den?

Jag köpte en som heter "Photoshop elements 9" och den kostade 800 kr. Jag hade inte mer än 800 kr hemme, hade jag haft mer så hade jag självklart köpt ett mer avancerat program.

Animering

Gjorde en animering av mig själv i photoshop. Haha, ser helt miffat ut :D
(gjort 6 inlägg idag + ny design. Haha no life)


Mouseover bild i menyn

Gjorde en Mouseover bild i headern! Alltså, om du drar din mus över bilden så kommer det upp text! Pröva själv så får du se! (som vanligt. Om du inte ser bilden. Klicka på F5!)


Redegerade en höst bild

Redegerade en bild jag tog i höstas. Erkänn och bilden blev mycket bättre! (ja, bilden är tagen av mig)




Ny design!

Har gjort min första design i Photoshop! Haha, själv tycker jag att det blev ganska failad. Fast det är era åsikter som räknas. Vad tycker ni?

Tryck F5 om du inte ser headern!


Min första bild i photoshop

Hahahahahaha. Första bilden vart failad! :D





Photoshop!

Yeey! :D Jag och mamma var precis och köpte Pohotoshop åt mig! Så snart jag insalerat ocg förstått hur man gör, lovar jag at göra en ny design!

Favoriten

När jag har slut på ideér till nya looks eller helt enkelt inte vet vad jag ska ta på mig tar jag nästan alltid på mig denna. Äkta Gardin stil


Vill du synas i min meny?

Vill du synas i menyn under "Bloggar"? Kommentera bara till msp namn och blogg! Om du skriver fel eller glömmer något så kan jag tyvärr inte lägga in dig. Så komigen! Kommentera :)

Ny film!

Har gjort en ny film! Mest på grund av att folk nästan går om mig med sina korta filmer. Jag gjorde den till tävlingen men kommer inte satsa på att vinna utan att den hamnar långt upp i HP (högpängare) listan för filmer. Då ser betydligt fler filmen!



Vore kul om ni såg den! :)


Höst bild

Kolla vilken cool bild jag tog i höstas! Det är träd som speglas i en vattenpöl. Om man vänder på fotot ser det ut som träden är som vanligt uppräta och vattnet är himlen.


Veckans tema!

Detta är det 4:e kärleks temat jag har vart med under mina 1 och ett halvt år på msp. Man kan tycka att de har dålig fantasi


Design fråga



Yes box! Alla bilder, design Mm gör jag helt själv!

Men picnik.com ska stängas ner så då kommer jag inte kunna göra mina ramar längre. Får hitta något nytt. Men det possetiva är att alla användare nu får tillgång till premium funktionerna utan konstnad! :)


The Hunger games

Vi fick som uppgift i skolan att läsa boken Hungerspelen. Direkt fastnade jag för boken och läste ut den på nolltid. De 2 nästa delarna läste jag ut på en vecka.



Just nu läser jag del 1 ännu en gång för att det var så sjukt bra! När jag fick höra att boken även kommer ut på film blev jag helt galen! :D



Klicka Här om du vill se trailern.
För er som inte riktigt förstår vad den handlar om:

Detta är Nordamerika i framtiden (U.S.A) Det nya landet Panem är uppdelat i 13 distrikt varav 1 förstördes i kriget. Varje år låttas en flicka och pojke ut för att åka till en stor arena. På arenan finns det 1 regel. Överlev.

I det här fallet bli kattniss (huvudpersonen) syster Prim utlåttad och hon anmäler sig som frivillig. Deltagarna åker tåg till huvudstaden för att göras iårdning inför arenan. Alla ska slåss på liv och död, den sissta tävlande kvar vinner.

(jag trodde att arenan var liten först, fast det är stor! Såpass stor att det tar flera veckor innan det är en segrare)


Läs boken och du kommen förså så mycket mer! Boken får 5 av 5 solklara stjärnor av mig!






Nytt sc hjul!

Börjar bli trött på alla ändringar. Det var mycket lättare att hitta förut och laggade betydligt mindre!


Har börjat blogga igen + Ny design!

Som jag sagt förut så är det jätte svårt att sluta blogga när alla tjatar på en att man ska börja igen! Så jag bestemde mig för att börja blogga igen även fast jag inte är i level 20 ännu. Kunde inte hålla mig borta :D

Klicka på F5 om du inte ser designen!

(om du har en äldre dator så kan designen se konstig ut. Oftast texten)



Eftersom det är ny bloggning så måste man ju ha en ny design eller hur? Fast rubriken ska inte se ut sådär utan den ska vara skuggad. Det blev lite konstigt när jag fotade bara. Såhär ska det se ut:



Haha. Hoppas jag kan få tillbaka mina läsare! :)


Lust att hjälpa din Gardin?

Skulle bli sjukt glad om ni såg mina filmer! Alex-moviestar och Leoten håller på att gå om mig med sina löjliga korta filmer. Snälla låt inte det hända! Jag kämpar skiten ur mig medan de gör kf. Är de rätt? Tack! :)

Varför?

Jag har säkert sagt det här 100 gånger förut men varför läser ni min blogg? :D Det är 830.000 fame kvar till level 20, det är ett bra tag kvar. Ändå har jag 40 läsare om dagen. Kanske kollar ni på gamla inlägg, vad vet jag? Kan inte säga i en kommantar varför ni läser bloggen även fast det kommer ca 3 inlägg i veckan? :)

Gårdagens Statistik:


Super football competition

Haha. Gaddish. Ska det vara så svårt att sluta blogga?
Men i alla fall. Har släppt en ny film till tävlingen "super football" och om jag vinner den så skulle jag få en riktig rötare med fame! :D Haha, hoppas ni ser den och sedan även röstar på den! Tack

Ps. Min snabba dator har kommit tillbaka från lagningen. Woow. Det laggar knappt inget alls! 8D

Korv

Hade bara lust att göra det här inlägget för att få 3 spalter nere i arkivet... 8D

RSS 2.0