Bonnie växer upp ♡

Gick till mitt rum för att mata min bonnie som jag inte kommer ihåg namnet på och då växte den upp. Inte så stor skillnad. Hoppas den blir "sötare" nästa gång .__.



100.000 starcoins!

Oh my godd! Jag är fett stolt! Har äntligen lyckats spara ihop till 100.000 starcoins! Det tog sin lilla tid och jag har behövt spara en hel del på klädköpandet. Men nu är jag klar! Bildbevis för den som vill ha:



Ny grå & lila design!

Nu har jag lyckats göra ännu en design! Fast denna gång grå och lila. Jag betämde mig även för att inte ha bloggen centrerad längre, alltså att all text och bilder inte är i mitten, för att det var vissa som tyckte det var jobbigt att läsa på det viset. Sedan tröttnade jag även på att allt ska vara centrerat. Vill inte att min ska vara likadan som alla andras. Förästen, har du märkt att det lyser vitt runt själva bloggen? :)



Om det ser kontigt ut någonstans så tryck på F5 eller ctrl + R så ska det nog lösa sig. Jag ändrade även lite nere vid kommentarerna, gå dit och kolla vettja :)

Och glöm inte! Om du vill kommentera så gjör du det under rubriken i det inlägg du vill skriva en kommentar till. Det är redan flera stycken som inte förstått det ännu!

Ny rubrik


Fixade lite med rubriken och kommentar saken. Ändrade typsnitt och färgen på skuggan bakom i rubriken, sedan la jag till en linje. Även en tillbaka till startsidan knapp vid varje inlägg. Rätt coolt va? Så om ni vill kommentera så finns den delen nu under själv rubriken. Om du inte ser, tryck F5 eller Ctrl + R! :)



Men jag fixade även en liten grej i kategoriläget. Om du tillexempel gillar min kategori Design väldigt mycket fast det finns bara ett antal inlägg där. De andra synns inte så kan du nu klicka på tidigare inlägg! Då får du läsa det du vill.


Headers åt andra?


Eart hour

Glöm inte att stänga av all electronik ikväll. Klockan 20.30 - 21.30 ska allt vara avstängt! Glöm inte det. Det blir ingen msp för er ikväll (d)


Prata med datorn!

Haha. fett kul. Lyckades få in en prata med datorn sida i min meny under arkivet. Bläddra när och snacka loss! 8D Om du inte ser det, tryck F5 eller Ctrl + R! :)


Ask whatever you want ...




Stop! Frågestunden är avslutad!

Jag lovar att svara på alla frågor ni ställer hur brutala, läskiga och konstiga dom är! Så ta chansen och fråga mig precis vad du vill. Frågan ställer du i en kommentar under inlägget. Frågestunden avslutas nu på söndag kväll.

Några exempel om du inte kommer på något:

• Om du var (Någon person) för en dag, vad skulle du göra då?
• Är du kär i någon irl?
• Hur gammal är du?
• Tycker du om äpplen?
• Hur mycket starcoins har du?
• Vad är din högsta önskan?
• Gillar du att blogga?
• Vad har du för slags photoshop?
• Vad gillar du mest med (tex) cessan?
• Vad gillar du för musik?
• Hur länge har du spelat msp?
• Kommer du sluta spela msp?
• Vad är din favorit färg?
• Hatar du någon?
• Vart får du insperation ifrån?
• Hur lärde du dig blogg.se och photoshop?
• Har du glasögon irl?
• Har du en mormor?
• Brukar du vara inne på facebook?
• Är du lika random irl som på msp?
• Hur många level 20 är du vän med?
• Använder du smink?
• Har du något smeknamn irl?

Okej, nu kommer jag inte på fler. Hoppas ni fick lite ideér till frågor som ni kan ställa till mig. Tror inte att någon kommer fråga något men ändå .__.

Förvirrande

Är det någon som kommer ihåg när jag frågade vad profilvisningar va? Jag fick alla möjliga svar och nu är jag mer förvirrad än vad jag var innan jag äns frågade o.o



Någon sa att det var så många gånger jag loggat in, en annan sa att det är hur många gånger någon klickat på mig och en tredje sa att det är så många gånger jag ändrat profilen. Någon sa även att där är hur många gånger någon gått till mitt rum och klickat på den profilen som finns där. Är det någon som är helt säker på vad det är?

(haha, många "Någon")

Google play

Skulle gå in på google för att försöka lista ut hur man fixar knappar på bloggen. Men istället hittade jag det nya Google play. Jag kanske är lite efter, men men ...



Det värkar vara ett ställe där man kan hitta nya roliga appart till sin iphone eller android.





Vad tror ni? Kommer google lyckas och käna pengar på det här?

Woow! 8D

Skapade ett konto på bloggerfy.com för att få mer besökare. Det är därför det har hamnat en reklam anons längst ner i menyn. Och det var 194 stycken som kollade på min profil igår! Alltså nästan 200 stycken som läste min profil på bloggerfy.com! Haha trodde att jag högst skulle få 10 stycken!



Nej! Detta är inte statistiken på läsare på denna blogg!

MoviestarLAGGplanet.se

Nu när msp har ändrat igen så laggar det ännu mer för mig! Shiet jag blir galen, kan dom inte stanna vid samma msp någon gång? Innan dom började ändra allt så laggade det betydligt mindre! Detta betyder att jag kommer behöva radera fler vänner för just nu kan jag inte äns gå in på den nya mail / chatt grejen utan att det laggar! För tillfället har jag 1.187 vänner och förut hade jag 1.300 utan att det laggade mycket alls. Tack vare nya msp måste jag radera ännu fler! Gaaaaaah

Och det kommer inte gå. Eftersom jag inte ens kan maila så kommer jag inte kunna ta bort vänner heller förrän det slutar lagga. Och det kommer inte att hända innan jag har raderat vänner! Så, man kan väl säga att jag sitter fast i en ond cirkel ...

Rätt cool bild va?

Kolla vilken grymt cool bild jag gjorde i photoshop. Kvalitén på kläderna vart lite dålig men det var svårt att klippa ut dem. Man kunde ju bara tagit ut det från en artbook men eftersom tröjan var i rörelse gick det inte.


Vad händer?


Jag brukar käna runt 8.000 - 7.000 sc per film. Ibland mer, ibland mindre. Men den här filmen har vart ute i snart 2 veckor men jag har inte äns känat 4.000 sc på den ännu?! Blir mina filmer sämre eller något? Snälla se den! Jag är bara 700 sc ifrån 100.000 sc! Tack i förhand

Föresten, är det bara jag som tycker att dessa artbooks vart släppt för lite mer än en vecka sedan?


Säg gärna till

Allstå, anledningen till att vissa har jätte dålig kvalité på min header och vissa inte beror på vilket storlek på sin dator skärm man har. Har man en stor skärm blir kvalitén mycket bättre och om man har en liten så blir den sämre. Säg gärna till om det är såhär för dig, så ska jag försöka fixa det. Säg gärna till om det inte är såhär för dig. Vem vet? Kanske har jag helt fel.

Föresten, varför har nästan alla Novindras stilmall? Det kanske inte är hennes. Jag vet inte men varför gör ingen en egen? Allas ser exakt likadana ut förutom headern och bakgrunden. Bara jag som stör mig på detta? För er som har den. Är det inte jätte tråkigt att ha en blogg som ser ut som alla andras? o.o

Easter Competition

Nytt tema ännu en gång, även ny påsk bakgrund.



Animeringarna:


Och till slut veckans nya bakgrund:


Tryck F5 eller Ctrl + R

Gjorde en ny eftersom den förra hade så dålig kvalité (enligt mig) Hittar jag ett fel i min header måste jag göra en ny. Så är det med mig. Men det är väl bra? Då får ni nya designer oftare. Ja det är meningen att den ska vara lik den förra




Ny påsk look


Haha, oj oj ...



Oj oj. Glömde svara på fråga 2. Haha Helt borta idag. Men det typsnittet heter "chiller"
Ledsen för det ...

Nu är det nytt igen ...

Nu värkar dom ha ändrat msp igen. Der laggar bara mer och mer för varje gång! Men just för att det laggade kunde jag ta den här bilden utan staden i mitten. Lagg kan vara bra ibland?



Sedan är det ägg och kaniner lite här och där.



De har även ändrat msp tv. Vet inte alls varför. Fast det kan ju bara vara lagg igen?



Såhär ser det ut när man chattar / mailar. Har ingen aning vem jag skriver till ...



(fick tipset på att lägga upp detta från like99's blogg. Taaak soo myckeet :)


Tycker ni verkligen det?

Har sett flera stycken som gjort som jag och köpt olika färger på ögonfransar som jag berättar om här.
OMG! Tycker ni att jag och min blogg är insperande eller något? 8D

Some Answers ...





Sedan får jag fler frågor, men jag svarar bara på de som är seriösa. Tänk på det om ni vill ha svar på något.

Mennen från 3

3 Har gjot en till reklam men "mannen från 3" och "dom andra" yeah. Inte så värst kul video men har inget annat att blogga om. Ledsen för sjukt tråkig bloggning idag, men jag blev sjuk i förmiddags och behövde gå hem från skolan. Och jag var alldelles för sjuk för att kunna blogga.


Helt ny brun design!

Gjorde en ny design igårkväll men hann inte lägga upp den innan jag behövde stänga av. Och idag börjar jag kl 10.00 så jag kunde lägga upp den snabbt nu istellet. Visst vart bakgrunden cool? Gjort den alldelles själv! 8D


Önska mig lycka till ...


Inte tomt längre

Haha. Efter 300.000 fame i level 20 har det äntligen börjat synas pyttelite blått i mätaren. Den synns knappt.
Yeha! Min mätare är inte tom längre 8D. Förästen, är det någon som vet vad som händer efter det att man har nått 20.000.000 fame?




Are you gone?

Är det någon som minns RED! ? Hon slutade antagliden. Men har typ inte vart inne på ett år, och jag läste någonsatns att ens moviestar stängs av helt om man inte loggar in på 1 månad. Eller är det ännu ett exempel på kedje mail? Skumt minne, haha.

Har du lust?

Skriv gärna i min gästbok! :)


Invecklingssamtal

Sjukt ledsen för 1 extremt tråkigt inlägg igår. Men vårt internett pajjade igen -.-
Jag lovar att försöka blogga så mycket jag kan på en timme för sedan ska jag tillbaka till skolan igen för utväcklingssamtal (invecklingssamtal för min del) Wish me luck

Lalalala ...

Sorry för typ ingen bloggning varken idag eller igår. Men igår hade min lillebror datorn i 2 timmar så jag hann knappt göra något alls. Och idag kollade vi på Hungerspelen men skolan så jag kom hem någon gång vid halv 6. Hungerspelen var faktiskt bättre andra gången man såg den. Dessutom behövde jag bara betala 10 kr för att få komma in så varför inte passa på?

Ändrade lite

Klicka gärna på F5! Ändrade på texten under varje inlägg.



Men nu ska jag äta våfflor. Ses :)

Våffeldagen

Idag är det våffelsagen och jag ska äta denna delikatess till lunch. Åt ingen frukost.
(förästen, glöm inte att ställa om klockan en timme. Nu är det sommartid!)


Nya ögon varje dag?

Fick frågan av en tjej förut som undrade om jag köper nya ögon varje dag. Eftersom, igår hade jag blå-aktiga ögon och idag har jag lila-aktiga (stavning o.o?!) Ser ni skillnaden?



Men i alla fall. Nej jag köper inte ny ögon varje dag. Det skulle kosta för mycket. Jag köper bara nya ögonfransar. Ett par blåa, ett par svarta och ett par lila har jag för tillfället.

Men om ni också vill köpa detta. Köp bara med riktigt mörka färger annars ser det konstigt ut.

Dagens Look

Egentligen inte alls min stil, men man måste ju pröva något nytt ibland.

Bonnie växer upp

Min nya bonnie som jag köpte häromdagen har vuxit lite. Yeey ...
... Varför får alltid jag dom fula? .__.

Ny polkagris design!


Haha. Den blev ganska röd så det blir antagligen en ny snart igen ...
Föresten, jag kom på en sak. Min dator skärm är ganska stor och därför måste jag göra headern ganska stor ocskå. Om du har en liten skärm och designen har dålig kvalité, säg gärna till så ska jag försöka fixa det!


Min kompis tröja i photoshop format av mig, yeah

Haha. Kolla, gjorde min kompis tröja i photoshop. Rätt likt va? Den blev lite liten men ni kanske ser ändå.


The Hunger Games

Såg nyss Hungersplen! Den var riktigt bra fast jag blev lite besviken. Filmen var 2 timmar och 22 minuter (exakt haha) men dom hade lixom tryckt ihop filmen om man kan säga så. Dom hade flyttat runt på händelserna lite och vissa var helt borttagna. Men det får 4 / 5

Jag ska se hungerspelen!

Snart händer det! Snart ska jag få se den! 8D
.. inte alls peppad. Men serriöst. Jag kommer antingen svimma under tunnelbaneresan till vällingby eller dö under filmen. Min kompis såg det igår på en smygpremiär och hon sa att boken var bättre. Aja vi får se. Så det blir troligen inte så mycket bloggning idag men jag lovar att berätta allt så fort jag är tillbaka. Åker dit någob gång vid 4 för att kunna äta middag på Mcdonalds innan

Deep in the ocean

Hahaha. Så fult tema! De blir bara värre och värre



Haha. Fett cool animering:

BlommRedegering

Redegerade en bild som jag fotograferade i ett par inlägg under.
Före:

Efter:
Hahah det vart skit fult. Mobba inte

Irl blogg?



Kul att ni gillar mina fotografier men vem skulle läsa min irl blogg? Dessutom har jag fullt upp med den jag radan har, och räcker inte den gott? :)

Nedräkning



Vår fröken bestämde att hela klassen ska se hungerpslen på måndag! Så jag kommer få se den 2 gånger, varav en är gratis. Min biljett: (haha)


Vår Fototgrafi

Slutade tidigare idag. 11.40 och kände för att ta lite vår bilder. (inget är redegerat och ja! Jag har tagit dem)
Men det konstiga var att jag såg både en humla och flera getingar! Brukar inte dom komma fram i Maj? Fick tyvärr inga bilder på humlan, den flög iväg direkt.

Årkade inte skriva mitt namn på alla, så snälla. Sno dom inte ...


Det var lite läskigt att fota så nära getingarna, men men ...
Vad gör man inte för sina läsare?

Nya ögon

Kanske inte så stor skillnad, och jag blev inte speicellt nöjd heller. Men men ...


Wouppsiee ...

Jag har spelat i snart 1 och ett halvt år. Men snart är det slut med det ...

Sämst bild ...


Nedräkning


Mannen från 3

haha, den här reklamen är så skön! "Mannen från 3" .... "dom andra" hahaha
"we take him with a net" ... "what happend?" ... "outsh" haha, så töntigt att det blir kul


Nedräkning


Dagens Look


Redegerade en bild

Vilken är snyggast? Den före eller efter?



Flower Power

Något random jag målade nyss:
(Nej, inget är redegerat)



Två random bilder jag tog förra veckan:




Mina filmer



Haha. Kul att du gillar mina filmer. Okej ... film tips?

1. Ha en lockande filmtitel, det får oss att vilja se filmen.
2. Kolla alltid igenom filmen en gång innan du släpper den, ifall du skulle ha gjort ett fel eller kanske glömt musik.
3. Om du inte har någon "film idé", var med en kompis antingen irl eller i msp. Då lovar jag dig att insperationen kommer tillbaka.
4. Gör inte film allt för ofta, få tittaren att längta efter nästa innan du gör en ny.
5. Bli inte förtvivlad om du förut gjort korta filmer och nu gör vanliga. Det tar ett tag för oss att förstå att era filmer är bra. För mig tog det typ ett halvår. Ha tålamod, flippa inte ur o...e

Nedräkning


Ny film!

Gjorde en ny film med hjälp av ett lagg. Haha. Var typ forever alone, ingen var inne. Hade inga mail elr ngt alls.



Så det laggade inte alls lika mycket som det brukar göra! Lagg kan vara bra ibland 8D Om det inte laggar? o.o Men om det inte laggar är det väl ingen lagg? I alla fall :D Här kommer filmen (mobba inte namnet)


Taaaack Novindra!

Jag ligger i Novindras lista för bra bloggar! Yeey, högst upp ligger man också. Gardinen är pro


Kvällens Tv

Ikväll blir det Kontoret. Haha Jag älskar killen som björn gustafsson spelar (han längst till vänster) Lenart kanske han heter? Sedan ska jag se på Tome out. Fast det är en annan historia det o.o

Lagg förklaring

Jag har raderat 400 vänner men det laggar ändå 3 gånger mer än föut. Jag upptäckte att det inte är Gadinen och dens vänner det är fel på. Det är min 7:åriga dator. Efter rätt många lagningar är den nog rätt trött. Ska fråga pappa om vi kan köpa en ny snart. Vi gjorde faktiskt det en gång, min laptop fast den gick sönder efter ett halvår .__.

Jag gick in på min andra gubbe som är i level 3 och har 14 vänner. Jag gick till ett chattroom och där laggade det precis lika mycket som det gör när jag går till ett chatroom med Gadinen. Alltså är det fel på min dator, antar jag ...

Nause - Mellow

Jag har jätte dålig musik smak jag vet. Like this one:



Tycker om den här också:


Ny Bonnie

Köpte en ny bonnie även fast jag redan har 10 och inte kan ha fler i mitt rum. Så en åkte bort. För jag har 4 st som är exakt lika dana. Haha. Egentligen köpte jag den för att få något att blogga om. 900 sc för ett inlägg



Haha. Den blev rätt ful. Jag lyckas alltid få fula föresten ...

Nedräkning


Hahaha, Gamla Goda tider

Tänkte radera lite gamla spel på datorn som jag inte spelar längre. När jag kollade hur många MB spelen tog så blev resultatet såhär:

Mitt gamla Krakel spektakel tog 0.04 MG. Alltså inte äns en hel:


Mitt Sims spel 5.790.000 MG! Fattar ni, 5 miljoner haha! Tog bort det direkt.


Haha gud vad lite plats spelen från min tid tog jämfört med dom som de flesta spelar idag!

Ny rosa header

Haha. Jag gjör typ ny design en gång om dagen. Blir aldrig nöjd. Bilderna som är i headern är bilden jag själv tagit, redegerat och blirit rätt nöjd med. Tänkte sätta dit bonnies i rutorna först men det blev fult.



Ska försöka hålla mig till den här deignen nu och inte göra en ny imorgon
Tryck F5 om du inte ser den nya headern!

Profilvisningar?

Jag ändrade min profil lite nyss. Är det någon som vet vad som menar med profil visningar? Är det hur många gånger någon klcikat på min profil? Om det är någon som vet, säg gärna till!


Levels 1-3

Ni vet avicii's låt Levels? Inte, här är den (jag vet att jag e värsta tönten som gillar sån här musik :D)
Levels betyder hissar om det e någon som undrar o.o HAHA, får värsta känslan av Ove sundberg på kontoret



Iaf. Han värkar ha gjort en levels part 2 och 3. Rätt bra tycker jag




Litet fel

För ett tag sedan satte jag in den här i menyn. (någon som kommer ihåg?) Men sedan när jag flyttade headern från höger till vänster sida så hamnade den där nere. Och nu hittar jag inte koden i mallen som jag lade in så jag kan ta bort den. Haha fail





Fick bort den! 8D
Klicka på F5 om den fortfarande är där

Min Favorit låt

Den här låten har jag älskat rätt länge. Den är gammal jag vet, fast den är fortafarnde lika bra som vanligt!


Såhär ser jag ut idag:


Härmas jag?

Fick den här kommentaren för ett par dagar sedan:



För det första vet jag inte ens vilken pensel du menar? För det andra så bara för att jag laddar ner en likadan pensel, betyder det att jag härmar henne?! Dessutom har jag ingen koll på exakt vilka pensar hon har. Visst, min blogg kanske inte är lika bra, men härmar henne gjör jag inte. Tycker ni att jag gör de?



Typsnittet heter Lucida Handwriting

Ny design ... Igen

Jag vet att jag gör ny design typ hela tiden men jag blir aldrig riktigt nöjd. Som valigt, tryck F5 om du inte ser!
Borde egentligen sata min tid på att göra inlägg istellet för att göra nya headers.


Någon slags vatten bild

Har tagit, redegerat och satt ihop den här bilden helt själv. Rätt coolt va?


Inte bara bloggplatsen

Nu har även Blogg.se börjat med Hungerpslen reklam


Hunger games, 11 år!

Yes yes yes! Nu är det bestämt! Hungerpslen är från 11 år! Min kompis berättade det nyss!  So happy 8D


Dagens Look

Jätte failad bild men årkade inte göra noggrant

Jewel of the night

Haha, Värtsing temat.

Animeringarna:


Ny design!

Blev faktiskt rätt nöjd!

Nytt i danska msp

Det har kommit nya ikoner i danska msp. Varför kommer det alltid före där? Och sedan till oss en dag senare?



Utklädning

Jag och några till körde utklädning, tycker vissa av oss vart rätt snygga 8)
(fett tråkig bloggning de senaste 2 dagarna, jag vet)


I love Dumle

Jag kan serriöst äta hur många som helst!

Jag blir galen!

AssÅ serriÖst?! Nu har strÖmbrytaren till datorn gÅtt sÖnder! Tre dagar i rad har jag haft sÅkallade teknik problem. FÖrsta dagen startade inte datorn. Andra fungerade inte internet och tredje fungerar inte kontakten! Snart fÅr jag damp

Öl smakar kladdkaka i lappland


Jag undrar verkligen detta:

Omröstningen Om du var en fluga, skulle du äta grodor eller bison oxar då? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Shieet

Asså hjälp mig! Jag ska se Hungerspelen med 3 kompisar, dessa 3 är ganska bra vän med en kille som jag är jätte kär i irl. Sedan bjöd dom med han! Asså shieet jag kommer dö. Jag kommer med 100 % säkerhet klanta mig, spilla alla popcorn över honom. Sedan kommer allt bli sjukt pinsamt.

Serriöst?

Nu fungerar mitt internet igen fast det står såhär när jag försöker logga in på Moviestarplanet:

(hahah efter att ha typ spammat F5 knappen kom jag in :D)


Trött på teknik!

ÅÅÅÅH! Nu Är mitt internet sÖnder igen! SÅ det blir ingen bloggning fÖrrÄn jag har fÅtt igÅng det igen. KÖp aldrig telia bredband! Det fungerar nÄstan aldrig och Är sÄmst! (bloggar via mobilen)

Snälla sno inte bilden. Tack

Haha, den vart failad. Men snälla sno den inte. Tackar ...

Dagens Look

Den blev ganska failad

Stolt Konstnär

Ritade den här nyss. Fett stolt över den. Den borde hänga på Muséum, så bra är den!
Inga autografer. Tack, tack 8)

Typiskt mig och Cessan:


Så tar du en bild

Tänkte visa hur man tar en bild med datorn, inte med en kamera. (Bara windows datorer)

1. Först och främst måste du ha en knapp som heter Prt Sc eller print screen eller liknande. Finns oftast här på tangentbordet:



2. Klicka på knappen en gång. Nej! Det ska inte hända något!

3. Öppna sedan programmet Paint. Finns på de flesta datorer.

4. Håll in Ctrl + V och din bil kommer upp! Hoppas det hjälpte



Om du bara vill ha bild på din moviestar gör du såhär:

1. Öppna en ny artbook och klicka in din moviestar. Ta sedan kort så som jag visade här ovan.

2. Klicka på beskärningsknappen. (jag har en gammal vesion av paint på det här datorn, men den ser typ ut såhär på alla datorer)

3. Gör en ram runt om det vita i din moviestar like this:



6. Högerklicka sedan på Klipp ut/kopiera och öppna en ny paint. Klistra in och spara så är det klart!

Design till Kissie

Helt slut. Gjorde en design till Kissie. Det är den 4:e de senaste 4 dagarna. Det betyder att jag har gjort en om dagen! Borde ta en paus haha. Men i alla fall, tillbaka till headern. Blev inte speciellt nöjd med den för det var svårt att göra en header med färgerna du valde. Aja, huvudsaken är att du gillar den.

(som vanligt, klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Resultat

Så här blev resultatet av min omröstning i ett par inlägg nedan. Det blev jämt mellan Bildet (tex jag och andra i ett rum) design och photoshop. Jag ska försöka ha mer av dessa två kategorier så att min blogg blir så bra som möjligt.



Klicka här om du vill komma till omröstningen.

Something

Något konstigt jag gjorde bara.


Dålig bloggning

Förlåt för att det blev så tråkig bloggning igår men på förmiddagen gjorde jag som sagt en header till Lollo cool <3 och på eftermiddagen slutade mitt internett fungera.

Ny deisgn igen

Har gjort en design åt Lollo cool <3
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)

Dagens Look

ROSEXD style


Köttermometer

Kolla på hela, jag lovar att ni kommer älska den! Haha



Fast Ranelid ägde ju ut alla igår


Ett klick

Klicka här och rösta! Tack

Design åt Swinda!

Gjort en design till Swinda. Vad tycks? Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Om du också vill ha en design är det bara att säga till!




Redegerade en bild

Redegerade en bild som jag tog för någon vecka sedan. Vilken är snyggast?



Dagens Outfitt

Såhär ser jag ut idag. Eller något sånt.


För er som undrar vad skillnaden mellan dagens look och dagens Outfitt är så är Look något nytt man köpt. Outfitt är något gammalt man har på sig.

Melodifestivalen 2012

Vem kommer ni rösta på i kvällens final?

Design till Pink ♥

Gjorde en design till Pink ♥ Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.




Nu blev det knivigt att logga in

Haha. Skulle logga in på Moviestarplanet och då såg det ut såhär:


Omröstning

Det vore snällt om ni svarade på denna fråga så jag kan förbättra bloggen! :)

Omröstningen Vilken kategori tycker du mest om i min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


Bild redegering program test

Testade att göra en "look bild" i photoshop och pixlr.com bara för att testa vilken som vart bäst. Ganska lika va? Jag är inte 100 % säker på vilken som är vilken, men jag tror detta är rätt :)

Photoshop



Pixlr.com



Ny Grön-Blå design!

Det blev ingen Tv för mig. (inlägget under) Gjorde istellet denna. Bättre än den förra? Det var lite störigt med den blinkade bakgrunden.
Tryck F5!

Vilken väg?

Ska jag göra ny design eller kolla på TV?

Bajseey

Haha fett gulligt

The Hunger games

Som ni kanske redan vet så är jag ett hungerpslen freak. Läste ut alla 3 böckerna på 1 vecka. I alla fall, biljetterna till premiären släpptes idag! Och ni kan gissa vad jag gjorde? Såklart, jag bokade dem. Överlycklig!


Du är nu level 20!

Kolla. Klippte ut min level 20 bild som jag fick när jag levlade. Det vart lite failat, årkade inte göra noggrant.

Nytt tema!

Under min tid på msp har det redan vart 2 andra likadana teman.


Animeringarna:


Ny Design!

Ser du inte headern? Tryck F5!
Har äntligen kommit igång med min photoshop igen! Så jag bestemde mig för att göra en ny design. Visst är bakgrunden cool? Jag gjorde den själv i PS. Bakgrunden kan vara lite störig, kanske byter den sen. (troligen imorgon)




Jag rekomenderar att ni läser detta

Jag har instalerat photoshop på min andra dator nu (det gick inte förut) så jag antar att det blir bloggning igen! Fast min skärm är lite konstig och gör nästan alla sidor på internet större, så min blogg är ovanligt stor och då kan det bli svårt att göra headers. Vi får se. Hoppas ni blev glada i alla fall.

Kony 2012

Jag vill att ni ser hela filmen. Jag vill att ni ser vad Kony verkligen gör. Jag vill att ni delar detta meddelande, för det vidare och gör Joseph Kony känd. Tack!


En ny liten fråga

Ett "anonymt Gadden fan" frågade mig om jag har en laptop men inbyggt webbkamera och om jag vet hur man tar kort med den.

Ja. Jag har det. Men den är tyvärr sönder (photoshop datorn)
För att ta kort med just din dator vet jag inte. Men en sak du kan göra är att gå in här och klicka på webbcam. När du tagit din bild är det bara att spara ner den till din dator! Hoppas det hjälpe

Level 20!

OMG! OMG! OMG! OH MY GADD
Den här Gardinen är nu och föralltid i level 20! tack så jätte mycket till alla er underbara och fantastiska määniskor! Det är endast tack vare er som är i level 20. Fick lite mer än 12 sidor med autografer! Otroligt, jag älskar er!

Snabb bild:


Än Autograffi?

Levlar om 36.000 fame :O Autograf? o..e
Snälla det är verkligen ingenting!

Borta bra men hemma bäst

Just nu sitter jag i bilen Ännu en gÅng och bloggar via mobilen. Jag har haft det jÄtte kul hÄr och till och med trÄffat min kompis i backen. Vi Åkte tilsammans hela dagen. Men sÅklart saknar jag er! Saknar ni mig? Aja, i eftermiddag ses vi. Nu Är det bara 40 min kvar till jag Är hemma, sen ska vi bara lÄmna tillbaka skidorna sÅ ses vi sen!

Tråk i bilen

( bokstÄverna ÄÖÅ blir stora pga att jag bloggot via min freakade mobil)
Sitter i bilen pÅvÄg till romme alpiin just nu. Jag Är jÄtte ledsen men tyvÄrr kommer min dator inte heller vara klar nÄr jag Är ivÄg och Åker skidor som jag skrev om i 2 inlÄgg nerÅt.
Kanske Är det hÄr ett "tecken" (haha) pÅ att jag kanske ska lÄgga ner bloggen fÖr gÅtt. Jag menar alla problem med photoshop i inlÄgget under och min dator som Är sÖnder. Vad tror ni?

RSS 2.0