Tack i förhand

Har lyckats käna ihop 6.000.000 fame nu! Så det är bara 1.000.000 fame kvar till level 20. Många av er tycker säkert att det är mycket och att jag aldrig kommer komma dit. Men jag har räknat ut att jag känar ca. 300.000 fame per film. Och då behöver jag bara göra 4 filmer till så är jag i level 20! :D Fast det beror såklart på om ni ser dom eller inte. Se min nya film "kyckling liknande mördar fötter" och hjälp mig. Destu snabbare jag kommer till level 20, destu snabbare kan jag blogga igen!

Rubrik fritt område

Fortfarande moviestars som frågar varför jag inte gör några inlägg på bloggen. Jag har slutat blogga! Haha, Bezzey sa till mig idag: "Gadden, du suger på att sluta blogga -.-" Hahaha, så sant :D

Till minne av Mango

Just nu är jag verkligen inte på humör! Igår när jag kom hem från skolan såg jag att min kanin Mango såg sjuk ut och bara satt i ett litet rum i buren och brydde sig inte alls om omvärlden. Jag trodde att hon bara vilade så jag brydde mig inte så mycket om det. Senare inpå kvällen blev hon värre och värre men det var för sent för att åka till vetrenären. Tillslut när vi "tvångs matade" henne med en sprut liknade grej (hon årkade inte äta själv) så var hennes kropp helt livlös. Det ända hon gjorde var att andas. Jag var sjukt orolig och visste inte om hon skulle överleva natten.

Med Mango i baktankarna gick jag upp kl. 8.00 för att kolla till henne. Pappa var redan uppe och när jag gick ner för trappen sa han: "Gumman ... Mango har somnat in"

Hon överlevde inte natten, så jag gjorde en minnes video till henne:
Haha, den vart skit konstig.


Ny film

Har räknat ut att jag känar ca 300.000 fame per film som jag gjör. Så snart är jag i level 20! Jag har även släppt en ny film som heter "Kyckling liknade mördar fötter" Haha, vissa tyckte dev var läskig? :D Aja, tack om ni ser den! :)

Haha

Jag kollar på min blogg typ varannan dag för att kolla kommentarer och då ser jag att helften av mina besökare fortfarande kollar på min blogg :D Haha förstår ni inte att jag slutat blogga? :) Fast jag har lovat att börja blogga igen när jag är i Level 20. Haha, fast det är ändå kul att ni fortfarande läser min blogg. Kanske kollar ni gamla inlägg? Vad vet jag ...


It´s just a klick

Just nu är det bara 1.210.000 fame kvar till level 20. Så jag har gått upp 140.000 fame på 2 dagar. Gardinern har skills 8))

Men om ni ger en liten autograf så går det ju fortare, it´s just a klick man.

Om bloggningen

Som ni kanske vet så har jag "slutat blogga" på den här bloggen. Men jag ska försöka blogga igen när jag kommit upp till level 20. Just nu är det Ca. 1.350.000fame kvar, destu snabbare jag blir i level 20 destu snabbare kan jag börja blogga igen! Så tack om ni hjälper mig på vägen och ser min nya film som heter "Min sjukt rika kille"

Tack! :)

Reed or not

Funderar på att sluta blogga helt! Vill hellre satsa på att komma till level 20 innan jag slutar när mit vip är slut. Men va lugna, det är 134 dagar kvar :)

Dela dina looks med andra

Ida asplund visade mig ännu en sak som är ny som jag aldrig skulle upptäkt utan hennes hjälp.


Gå in på dina looks och klicka på de små gubbarna i hörnet så kan man dela sin look!



Men man kan även göra den med filmer! :)


Sedan är jag ganska säker på att man kan göra det med artbooks oxå

China town

Nytt tema!


Animeringarna:



Nytt

De flesta har nog märk att det är några saker som är nya! Tex:


Sedan har msp gjort att alla som är vip har gult namn. När jag var runt level 10 så hade alla vip röda namn.

Tog inga kort för de som är med på bilden kanske inte vill vara med på min blogg! :)
Sedan när man gör en artbook så kommer det upp en liten skylt för hur den ser ut. Tyvärr inga kort här heller.



Sedan har det säkert kommit mer, men inte vad jag märkt!


Hahaha

Min kompis irl visade mig den här bilden idag. Haha :D


Mina looks

De flesta looks jag köper blir jag aldrig nöjd med. Så oftast kombinerar jag två olika och gör den till en ända stor. Då blir jag nästan alltid nöjdare. Ett exempel från idag:



Fast den här gången är det en blandning av 4 looks:





Ingen Photoshop

Får frågan hela tiden om hur jag gör mina designer, bilder osv och vilket program jag gör det i. Som jag sagt många gånger förut så gör jag alla designer mm. i pixlr.com och ramar + text i picnik.com




Men mamma har lovat mig att vi ska åka till stan någon gång och köpa photoshop om jag betalar det själv. Och då kommer jag såklart göra alla bilder där.

Dagens Look

Det tog över en halvtimme på grund av lagg att fixa ihop den här looken. Men det var de värt! Finns att köpa på mina looks!


Somthing you didden´t know

När jag gick på dagis och skulle äta min första myra så smakade den så salt att jag trodde att man satt i fabriker och tog ut ett saltkorn från varje myrrumpa och stoppade i en skål.

I min fantasi åkte det myror på band och människor satt och plockade ut saltkorn. De saltet hade vi sedan på vår mat.



Haha. Det var min första myra det :D

Ny design

Tryck F5 om du inte ser den nya designen!

Har gjort en ny design igen! Jag vet att jag gör om den riktigt ofta men där är för att jag är en perfektonist (stavning?) Det betyder att jag gillar när allt är perfekt. Alltså, typ om jag gör en header och så blir det ett fel. Pyttelitet som ingen annan ser men som jag stör mig jätta mycket på!

Men i alla fall :D
Tillbaka till desginen! Som ni ser har jag minskat bredden i bloggen. det betyder att bilderna i äldre inlägg kan sticka ut lite.

Erkänn att de blir bättre och bättre!


Stolt konstnär

Ritade en jätte fin fluga! Den borde hängas upp på muséum. Stolt konstnär, inga autografer. Tack tack ...


Gadinen som björn

Haha. Tog lite kort på mig själv med min björn dräkt. Ser helt random ut med vissa animeringar






Exakt IOO inlägg!


Redegerade mig själv lite ...

Haha. Något jag gjorde bara.


Bonnie x2 växer upp

Innan:



Efter:



Gaaah. Dom ser ju typ exakt likadana ut.

Marsmellows!

Nu ska jag äta frukt och marsmwllows doppad i smält choklad! MMMHHH!! 8D
En en gång ber jag om ursäkt för inga inlägg. Men jag håller på med en liten grej till bloggen ...

Kanske hinner göra klart den efter jag ätit upp (L)

Inga inlägg?

Woow, ber verkligen ursäkt för knappt några inlägg idag! Har bara inte kommit på något att blogga om. Ledsen för det ... Tiden bara flyger iväg (:

Jippie!

Yeeeey! Haha, kom på hur man gör headern genomskilnig i blogg.se
Allstå att bakgrunden synns igenom headern. Fast det enda problemet är att själva sidan där själva inläggen är ser konstig ut. Men så fort jag kommer på hur man fixar de så lovar jag att göra ny design ;D

Bloggar mest på kvällen ...

Många av er tror säkert att jag bloggar mest på morgonen. Men det gör jag inte. Jag har typ ingen insperation på morgonen. På kvällarna kommer det definitivt mer inlägg! För de flesta av er kollar bloggen på mornarna.

Någon bild bara som tydligen laddades ner på min dator när jag satte på nyan cats i bloggen? Haha. Alltså, det var inte jag som sparade bilden. Den bara fanns där ...


NYAN CATS!

Haha, ni har säkert klickat på bild länken va? Inte, det ligger i inlägget under ... Haha de här blir halvt fluminlägg för typ as garvar med Logan_booi

Om man klickar på katterna så blir de fler 8D Och jag tror min blogg ska ligga här någonstans:




Klicka på bilden och se vad som händer

Obs. Glöm inte ljud
Klicka på katterna och de bler fler och fler o___o





Piggy ... hahaha

Har ni kollat in min fina gris ännu? Bara att gå till mitt rum. HAHAHA, typ alla pets\bonnies gör :O smilisen. De gillar min gris haha.


Mango och Clementine

Har två kaniner som husdjur. Den ena är "normal" fet, och den andra fet och extremt lat! Haha, men gillar dom lika mycket ändå.

Här kommer den första. Mango:



Den andra kaninen. Clementine. (uttalas Clementajn)


Men nu ska jag gå och hämta mera chips! För dom som låg i min skål har tagit slut ...

Fredag den 13:e

Idag är det "oturens" dag ... Hahah det var lite läskigt för jag såg en svart katt gå över gatan när jag gick till skolan. Trodde typ att jag skulle bryta armen eller något liknade idag ...


Hur man får Färgsplatter med mera i sina bilder

Får frågor hela tiden om hur jag gör mina bilder. Den vanligaste är hur jag gör Hjärtan\moln ... Egentligen förstår jag inte varför ni frågar mig. Jag kan bara grunderna. Ni borde fråga en "expert" på pixlr.com :D


Gaaah, där i slutet ska det stå: "När du valt klickar du på add. Sedan är det bara att göra din bild. Spara när du är klar." Årkade inte göra om bilden med text ...

Internet explorer är bajs!

Om man öpnnar upp min blogg i internett explorer så här hörnen uppe på headern Kantiga.



Men (som jag har sagt många gånger förut) i mozilla firefox så är hörnen runda som de ska vara! Så som jag ställde in det på.





Ny design!

Har hållt på med en nya design hela dagen eftersom jag har vart sjuk. Och när jag är det så har jag verkligen "sjukt" tråkigt. Haha, get it? :D

Om du inte ser designen klicka F5!

Men erkänn, den nya desginen är snyggare? 8D


Snart ny design ...

Håller på med en helt ny design! Blir större än den förra! Sjukt mycket bättre. Den kmr vara grön svart ...
Alltså, dessa färger


Spoooky

Spooky bonnie


Bonnies

Lyckades äntligen lägga in bonnien i mitt rum så jag kunde kläcka den.




Eftersom det gick så bra så köpte jag en till. Men till min besvikelse ser den nästan likadan ut.


Så jag bestemde mig för att köpa en tredje bonnie. Men då såg det ut sdåhär. Haha



Så ... Jag köpte en gris att ställa i rummet 8D
Fast ofc skulle det lagga. Så fisken var på rymmen hos fågeln :D


Men i alla fall. Tillbaka till grisen


Kolla vilken fin gris! :D


Candy

Mitt absoluta favorit godis är bubblizz.
Du måste pröva någon gång! Fast jag älskar egentligen alla godisar som är sura


Men till bubblizz måste man väl ha Marabou choklad?

Hemkunskap

Gaaah! Imorgon har jag hemkunsap. (tordag) Jag gillar det men det är bara det att vi har en jätte konstig tid. Den slutar runt 4 beroende på hur lång tid det tar att plocka undan. (annars brukar jag sluta 2, så jag har rätt bra tider i alla fall)


Då kommer jag hem runt halv 5. Och eftersom vi alltid äter upp det vi bakat\lagat så är jag aldrig hungrig när vi ska äta middag sen.



Skit störigt! Någon annan som har så här sjukt jobbiga tider?


Tema look

Nu har jag kämpat mig egenom massa lagg och köpt en look till det nya temat. Kanske inte har så mycket med temat att göra, men jag har aldrig tyckt om klänningar\tjolar och liknande. Älska, köp.




Det är meningen att det ska stå en rubrik här dumma Gardin ?!



För att få sin bonnie större så öppnar du bara upp den i en artbook och tar kort. Svårare än så är det inte.

Frågan om ett fusk vet jag inte, men det finns det säkert.

Nytt tema

Ny har de kommat nytt tema igen kära läsare ...



Har tyvärr inte årkat köpa en look till temat ännu, kanske kommer sen ...


Skola

Gaaah! Skola imorgon. Det är både skönt att få komma in i lite rutiner och få träffa gamla vänner igen. Fast, man vill väl fortfarande ha låv eller hur? Sova länge på mornarna, slappa och inte behöva göra något vettigt alls. Så jag vet inte om jag är glad eller inte

Mozilla firefox

Som jag har skrivit i min profilgrej bredvid headern så synns designen bäst i Webbläsaren Mozilla firefox. I internet explorer är det massa sträck istellet för ett hjärta som det ska vara!



Ladda ner mozilla firefox! Det är mycket snabbare.

Snooow!

Yaay! Lyckades fixa så det faller ner snö från bloggen. Jag vet även hur man fixar löv, med det får vänta till hösten ...



Haha. Snön passar inte alls till min design. Men det får duga

Tennis

Kom nyss hem från årets första tennis träning ...


Misstolk!

Hade sjukt tråkigt så chattade lite med datorn. Haha, blev värsta misstolken.



Jag tror inte jag vill veta vad han gjorde igår .. o.o

Bonnie utan namn blir stor

Min Bonnie utan namn växer upp igen! Yaay :D





Haha. Den fick en liten hatt


Flugor

Hahaha! Kolla, gjorde en superförstoring av min bonnies flugor :D





Flyg fula fluga flyg. Och den fula flygan flög ...

Just understand ...

Ni kommer aldrig årka läsa det här men tack om ni gör det! (:


Jag får runt 10 bli tsm förfrågningar eller bästis förfrågningar om dagen. De flesta av er som frågar har redan bästis eller någon att vara tillsammans med. Det betyder att ni järna skulle vilja göra slut med den ni redan har och vara med mig. Ni bryr er bara om min gubbe och min level. Inte om mig?! Om jag skulle säga att jag slutar om frågar om någon vill ha gubben så skulle nog fler säga: "Jag vill ha den!" än "va? varför!" Men vissa av er är underbara och bryr er om just mig. Är det ingen som förstår hur jobbigt det egentligen är? Skulle vara tacksamm om ni kunde ge mig lite utrymme för mig att få vara jag ...

Ett exemlpel som jag fick för 3 minuter sedan:


Bonnie Head

Alla av er har säker sätt det här laggen förut. Men för er som inte, här kommer dom.


Eftersom jag inte kan lägga in min nyköpta bonnie i mitt rum och mata det så lade jag in det på pet hotell.

Då hände det här?



Haha kolla jätte flugorna från jätte bonnien :D





Sedan fick alla Bonnies i ansiktet?




BONNIE TIME!

Svar i chatten?

"Hippie15" om "Bajs bonnie"
Hej gadinen,
En fråga varför svara du typ aldrig i chatten ):

Svar: Den här frågan får jag hela tiden. Ibland svarar jag inte för att jag ine är vid datorn. (tex när jag bloggar) Ibland kommer det inte äns upp någon text i chattrutan. Och om du tigger vill jag inte svara!


Bild pa din Moviestar

"Du äger!" om "The first look ever"
Hej skulle du kunna ta det här som dagens fråga?
Jag & och min kompis undrar hur du gör så det lyser rosa bakom den där looken. Snälla svara?!

Svar: Det här har ett par movietsars frågat mig. Så det är lika bra att svara på det.















UPDATE: Allstå denna knapp:


Backspace heter den visst :D




6. När tu tagit bort allt klickar du på arkiv och sedan ny bild.



7. Klicka där det oranga är markerat.



8. Fyll i Inner glow och Outer glow. Genom att klicka på namnet "Outer glow\inner glow" så kommer det upp en en meny där du kan ända stolkek, hårdhet och färg.







KLART!







The first look ever ...

Haha! Kolla, min första look som jag någonsin köpte. Sjukt ful! :D
Min stil har verkligen ändrats sen dess!




Kan ni inte kommentera lite mer? Jag har liksom ca 100 läsare om dagen. Lite mer kommenterarer borde det vel finnas? ♡

Tyst ...


Haha

Haha. Det nya animeringarna är så sjukt fula! Det här 3 är fulast enligt mig






Ny Bonnie

Köpte nyss en ny bonnie. Men problemet är att jag inte kan lägga in den i mitt rum. Det ser bara ut såhär:



Kan inte bläddra och inga möbler finns det för den delen heller. Hoppas det fungerar imorgon.



Såhär ser den ut änsålänge i en artbook.



Din blogg i min meny?

Om du kommenterar ditt msp namn och din blogg så placerar jag den längst ner i min meny.
Tänk dig att alla mina läsare klickar vidare till just din blogg!



Det ända du behöver göra är att skriva en liten kommentar under inlägget!

UPDATE: Glöm inte namnet på din blogg!

Dagens Look

Woow. Det här är verkligen inte min stil. Ville testa något nytt, och som ni ser, gick det ganska bra.

Finns som vanligt att köpa på mina looks!





Som ni kanske redan märkt så bloggar jag mer på kvällen än på morgonen.
Både för att jag sover länge och för att jag inte har några idéer.


Ny header

Jag satte dit ny header bild och profil bild. Hoppas de ser bättre ut än de förra




Bildredegering

Någon konstig bild jag gjorde bara:





Ny fraga ...

Det var länge sedan jag lade upp en fråga. Men det är för att jag inte årkat svara på några för de flesta har
vart oserriösa m.m ...



Header och bakgrunden har jag gjort i pixlr.com
Alla ramar Mm. är från picnik.com
Rubriken är nerladdad från dafont.com


Mer komplicerat än så är det tyvärr inte (:








Haha, fett cool : $

Om jag klickar på $ tecknet så kommer den lilla pengen upp. Haha

Fel pa kategorier?

Upptäckte nyss när jag klickade runt på bloggen för att se om jag har gjort fel någonsans. I så fall skulle jag "reparerat" det. Men just de här felet vet jag inte hur man fixar. Jag hade samma sak på komentar sidan förut men den fattade jag hur man fixade. På kategori sidan är det tydligen annorlunda.

Ska försöka fixa det så snart jag kan!



Bläddra ner i menyn till kategorier och klicka på en av dem. Då ser du felet ...


Ny design!

Nu har jag äntligen fixat en helt ny design! Blev skit nöjd. Den snyggaste designen
jag gjort någonsinn än så länge.
Om du inte ser designen, klicka F5 !
Kommentera järna vad ni tycker. Har gjort om hela komentar grejen.
Klicka på komentera här under inlägget och kolla!
Looken på headern är jätte gammal! Hade den i typ level 5? :D
Kommer troligen byta ut header bilden senare, men inte just nu ...




Har hållt på med designen hela dagen. Så det blir nog ingen ny än på ett tag.
Men den här räcker gott va? :D

Ny design på G



Håller på med en helt ny design. Det e verkligen på tiden! :D
Än så länge är jag skit nöjd. Men vi får se vad jag hamnar med headern ...

Tjuvtitt på bakgrunden:





Bajs djur



Glömde bort att lämna in mina djur på hotell. Bajs djur! Dom kostar bara
massa star coins och måste matas hela tiden

(de blev ngt lagg så möblerna försvann när jag skulle mata dem)



Ovanpå det skulle det lagga igen?



Bilden blev liten, jag vet.



Min London resa



Äntligen hemma och kan blogga igen! Ville berätta vad jag gjort i London de
3 dagar jag var borta.

(bilderna är tagna från google, årkade nt ladda ner över 700 bilder från min mobil bara
för att andvända några få ... )

1. Arlanda flygplats
2. Westminster abby
3. Big ben
4. London eye
5. Themsen
6. Harrods
7. Oxford street
8. Madame Tussaudes
9. Fish and chips
10. Dubbeldäckare
11. Tube \ Tunnelbana


1. Arlanda flyplats

Härifrån åkte jag till London. Men som ni kanske redan vet så var
flygplanet 3 timmar försenat. Så jag fick sitta där och vänta. Men tillslut åkte vi
äntligen.

2. Westminster abby

Detta är en jätte stor kyrka kan man säga. Stora valv mm innuti.
Inte så mycket mer att berätta om den

3. Big ben

Big ben är världens största klocktorn. Tror att de flesta av er
har hörst talas om denna stora ur.



4. London eye

Jag har åkt världens största pariehjul! London eye. Det va skithäftigt!
Man såg över 40 kilometer bort





5. Themsen

Här gjorde jag egentligen inget. Men jag gick bredvid den ett flertal gånger.



Över Themsen går det massa kända broar som t.ex. Tower Brigde




6. Harrods

Harrods är ett av världens största, dyraste, kändaste och (enligt mig) tantigaste köpcenter.
Det är mest dyra väskor, parfymer och tantiga klackskor & klänningar.


Varje rum hade sin egen stil. Något hade Egyptien stil, något annat hade Rococo stil.






7. Oxford street

Detta är en mycket berömd shopping gata som vi gick
till efter att ha jobbat oss igenom Harrods.




8. Madame Tussaudes

Detta är ett slags muséum kan man säga ...
Här inne står det vaxdockor av kändisar genom tiderna.

Tex. Jhonny depp
Ser ni någon skillnad? Den till höger är vax dockan



Den här tycker jag var skit lik Sparrow \ Jhonny depp !




(för alla Justin bieber fans så finna han där me. Fota er tillsamans med vaxdockan
och säg till era vänner att det är den riktiga)

9. Fish and chips

Detta är en känd rätt i England. Ofta äter man den i tidningspapper.



10. Dubbeldäckare

För att ta sig till alla dessa ställen jag har varit på så kan
man inte gå. Dubbeldäckare är en bra lösning !



11. Tube \ Tunnelbana

Jag har även åkt mycket tunnelbana i London. Den är säkert 10 gånger större
än stockholms tunnelbane system!





Woow, de här inlägget tog sin lilla tid :D





Borta bra med hemma bäst

Nu Är jag Äntligen hemma frÅn London! Jag sitter i en taxi pÅvÄg hem ifrÅn arlanda.
SÅ mer bloggning Än sÅhÄr blir det nog inte fÖrrÄn imorgon. Men dÅ ska jag sova lÄnge sÅ fÖrvÄnta er inte fÖr
mycket. Lovar att berÄtta allt sen ...
Hem juva hem!

Flygplats

Just nu sitter jag pÅ den svenska flygplatsen Arlanda och vÄntar pÅ ett flyg som Är 3 timmar
och 20 min fÖrsenat. Har sjukt trÅkigt och det Är dÄrfÖr jag bloggar via mobilen.
TyvÄrr kan jag inte lÄgga upp nÅgra bilder sÅ det hÄr kommer nog bli ett ganska
ointressant inlÄgg.
(om ni undrar varfÖr alla Å,Ä och Ö Är stora sÅ Är det fÖr min mobil
av nÅgon konstig anledning stÄllt in sig pÅ det)
Har typ lÄst alla komentarer 2-3 gÅnger nu. Fast jag har vÄntat 1 tim
me nu, sÅ det Är
bara 2 timmar och 20 min kvar )x
Sitter bredvid fÖnstret och bara kollar pÅ flygplanet som stÅr dÄr nere och vÄtar pÅ mig.
Anledningen till attt planet Är fÖrsenat Är fÖr att det Är dÅligt vÄder.
Men ett flyg som skulle gÅ 30 min efter vÅrat avgick nyss. Över 2 timmar fÖre oss D:

Saknar er alla redan! Men mest Dawki & Cessan ,hjÄrta, (kan inte gÖra hjÄrtan pÅ min bajs telefÅn
// Gadinen

Blobfish



Extremt ful fisk? Det kallas tydligen blobfish ..



Haha, gjort sjukt många inläg idag. Mest för att ni ska få ngt att läsa medan jag är i London (:



cessih ..



En vanlig chatt mellan mig och cessan ...







Lagg



När jag skulle logga in på moviestarplanet så blev de ngt lagg. Jag har inte
zoomat in elr ngt sånt. Det såg ut såhär






Nåååb fight



Haha, typ alla började dansa? :D








Noob time!



Jag, cessan och Co.
















Fin fint ..



Aaaw, visst är jag fin (:





Inte? Nehe ):




My little ponys





London



Som ni kanske vet så åker jag till London tidigt imorgonbitti. Därför kommer det tyvärr
inte bli fler inlägg på några dagar. Men jag ska försöka göra så många inlägg jag kan idag  så ni
får mycket att läsa medan jag är bortrest!

Ska berätta allt om min London resa när jag kommer hem.

Självklart hoppas jag att ni kommer fortsätta läsa min blogg efter att jag kommit hem




Har gjort den helt själv! * stolt *
Vad tycks? (:




Ny film!



Har gjort en ny film! Den vart helt fackad och random. Har typ inga
idéer alls :D Men hoppas ni ser den ändå.



Den handlar typ mest om att det nya Lyckliga ponys på äventyr spelet kommer ut.
Mer handling har den egentligen inte ...


Men ni ger fortfarande den 5\5 stjärnor va? (:



Ni kommer ihåg att jag åker till London imorgon va? (:







Trist blogg jag har va ..



Förlåt för att jag inte bloggar så mke idag men jag har vart sjukt trött  efter
gårdagens ny års fest. Dessutom har jag inte någon idé om
vad jag ska blogga om. Kom järna med idéer så kommer det säkert fler inlägg!


Ny look ...




Bilden blev lite failad med det var första gången jag gjorde med färg stänk bakom ..





Gott nytt år!

GÖr det hÄr inlÄgget via min mobil. DÄrfÖr Är det lite konstigt. Min mobil har nÄmligen
stÄllt in sig pÅ att alla ÅÖÄ ska vara stora :D

RSS 2.0